Meer dan 30 jaar ervaring in stralen, metalliseren en poederlakken

Als expert in oppervlaktebehandeling garanderen we u niet enkel een snelle levertermijn van uw metaalproject, maar ook een hoogwaardige afwerking en persoonlijke service. U kan bij ons terecht voor het stralen, metalliseren of poederlakken van diverse kleine en grotere metalen constructies (velgen, poorten, omheiningen, ...).

Meerdere generaties kennis

Sinds de opstart door de broers Persoons in 1990 (en later overgedragen aan de volgende generatie) draagt YMA kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarenboven gaan we steeds op zoek naar innovatieve oplossingen en technieken en werken we met ervaren, opgeleide vakmannen. Dankzij de nieuwe productiehal vergroten we niet enkel onze productiecapaciteit, maar blijven we onze strakke levertermijn (gemiddeld 5 dagen) garanderen. Graag samenwerken met een ervaren partner in oppervlaktebehandeling? Contacteer ons vrijblijvend.

Stralen, metalliseren, poederlakken e.a.

Het merendeel van onze projecten wordt gestraald, gemetalliseerd en/of gepoederlakt, maar ook voor andere diensten helpen wij u graag verder. Denk maar aan het chemisch ontlakken van velgen of het nat lakken (in plaats van poederlakken) van metalen constructies. Ook hierin hebben we reeds heel wat projecten verwezenlijkt. Kijk daarom zeker eens naar onze realisatiepagina.

Heeft u graag meer informatie over onze verschillende diensten of wilt u een gratis offerte aanvragen? Dat kan!

 

Graag meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.